Gyakori Kérdések

Szállítás & Fizetés

Mennyi időn belül kapom meg a csomagot?

Termékeinket akár 2 munkanapon belül megkaphatod, a GLS futárszolgálat általi házhoz szállítással. A csomagot kérheted a munkahelyedre, vagy a lakásodra, munkanapon 8.00 és 17.00 óra között.

Mi történik ha a kézbesítésnél nem vagyok otthon?

Sikertelen kézbesítés esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre. Az e-mailben megadott linken keresztül kérheted a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre pl.: a munkahelyedre vagy akár személyes csomagátvételt is az általad választott GLS CsomagPontban.

Ha nem kérsz semmilyen változtatást sem, akkor GLS két munkanapon belül ismét megkísérli a küldemény kézbesítését az eredeti címre. (Ha nem látod a GLS levelét, akkor lehet, hogy spam vagy a promóciók mappában landolt.)

Hogyan tudok fizetni?

Készpénzes fizetés futárnak (utánvét): Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheted. Ekkor egy olyan elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét.

Barion bankkártyás fizetés: Ingyenesen és regisztráció nélkül fizethetsz a bankkártyáddal. Olyan közismert weboldalak is használják ezt a fizetési lehetőséget, mint pl.: Don Pepe, Jófogás vagy az Extreme Digital.

Közvetlen banki átutalás: Amennyiben ezt az opciót választod, a rendelés folyamán kapott bankszámlaszámra lehet kifizetni a rendelésed ellenértékét. Amikor az összeg beérkezett, azonnal nekiállunk rendelésed feldolgozásának.

Külföldre is tudok rendelni?

Természetesen. Európa és Anglia területén a szállítási idő egységesen 4-5 munkanap. Ennek a díja: 1990 Ft. FONTOS: Külföldi rendelés esetén csak előre utalást tudunk elfogadni. Az összeg beérkezését követően 1 munkanapon belül feladjuk a csomagot. Büszkék vagyunk rá, hogy eddig minden külföldi rendelésünk célba ért.

+36205949639

Ügyfélszolgálat

info@carbonbolt.hu

E-mail cím

Keress minket bátran

Szívesen válaszolunk a felmerülő kérdésekre.

CARBON BOLT . HU

CARBON BOLT . HU