Premium Carbon Shield iPhone 6 Plus / 6S Plus Üvegfólia

3 800 Ft

Őrizd meg telefonod kijelzőjének épségét! Hogyan? Erre a kérdésre nagyon egyszerű a válasz. Prémium Carbon Shield üvegfóliával! Válaszd ki a telefonodhoz és a stílusodhoz legjobban passzoló terméket. A 9H felszíni keménység megvédi a telefon képernyőjét a sérülésektől és karcállóvá teszi azt. Felületén az ujjlenyomat és az olaj nem tapad meg. Lekerekített szélű 3D fóliáink jelenleg fekete és fehér színben kaphatóak.

Gyors és olcsó szállítás

Házhozszállítás futárral, 2 munkanap alatt, mindössze 890 ft-ért! 10.000 ft feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes! Rendelj most, hogy minél előbb megérkezzen!

100% Pénzvisszafizetési Garancia

Nem tetszik a termék? Bármilyen okból el akarsz állni a vásárlástól, csak küldd vissza a terméket 14 napon belül, és azonnal vissszaküldjük az árát!

Biztonságos vásárlás

Megbízható, magyar vállalkozás SSL minősítéssel.

Kiürítés

Most együtt még olcsóbb:

Premium Carbon Shield iPhone 6 Plus / 6S Plus TPU telefontok

7 800 Ft 4 800 Ft

Premium Carbon Shield iPhone 6 Plus / 6S Plus Üvegfólia

3 800 Ft
Ár: 5 000 Ft
Összeg: 8 600 Ft
Megtakarítás: 3 600 Ft

Leírás

Tudj meg többet a termékről

 

Üvegfóliánk az új technológiájú 3D lekerekítettségnek köszönhetően teljesen rásimul a kijelzőre, ezzel teljes védelmet biztosítva készülékednek. A tökéletes illeszkedés miatt a telefonon szinte észrevehetetlen, a 99%-os átlátszóságnak köszönhetően teljesen színhű képet kapunk.  A 9H keménységű fólia gondoskodik telefonod kijelzőjének épségéről, óvja a képernyőt a karcolódásoktól, betöréstől, illetve felületén nem marad meg az ujjlenyomat és az olaj sem. Az üvegfólia tapintása megegyezik a a kijelzőével.

Mi van a csomagban

  • Prémium Carbon Shield Üvegfólia 6 Plus és 6S Plus iPhone készülékhez
  • Felhelyezési útmutató
  • Száraz törlőkendő
  • Alkoholos törlőkendő
  • Porleszedő matrica

További információk

Szín

Fekete, Fehér